Biblioteca

Fes que cada moment valgui la pena

Fer que cada moment valgui la pena, que aprenguem tant de les bones experiències com de les que no ho són tant, que unes ens serveixin per il·lusionar-nos i les altres per enfortir-nos. Però al cap i a la fi, que tots i cadascun dels moments viscuts valguin la pena.

make
A les biblioteques (tot i que ja sabeu que jo parlo de la meva, de la de Roquetes) organitzem 1001 activitats, engeguem desenes de projectes, ens vinculem i fem vincular la biblioteca amb tot allò que creiem que pot interessar a la nostra gent, però també sabem que no totes surten bé.

Tot el que fem forma part de l’aprenentatge, forma part del camí que recorrem, forma part de les experiències i vivències que ens fan com són, i que fan de les nostres biblioteques el que són.
L’important, crec, és no rendir-se mai, continuar treballant amb un objectiu clar. Posar-nos a la pell de la nostra gent i anticipar-nos a les seves necessitats.
Volem que la nostra biblioteca sigui un lloc únic i especial, i volem que així ho senti la nostra població.

Aprenem dels errors, ens emocionem amb els èxits. I de totes, tant les que van bé, com les que no, hem de poder dir: fer-ho, ha valgut la pena.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s